dijous, 16 de juny del 2016

Arbres, segueix el desastre


Fa un temps, van denunciar que l’empresa que s’encarrega de la poda dels arbres (empresa nova, murciana, 50.000 euros menys a l’any ‘venuts’ com una bona gestió econòmica per l’equip de govern) se’n havia passat tres pobles en la monumental poda d’arbres que havia fet.

Ho tenim clar: el que l’empresa pretén es fer menys podes que fins ara feia l’anterior empresa. Per això, al denunciar-ho, no ens serveix de res l’informe que va fer un ‘expert’ partidista, de la pròpia empresa. Paper banyat, per no dir una altra cosa.

A hores d’ara, estem a l’estiu, i vegen quina ombra és la que fan els arbres de carrers com de Rafael Juan Vidal. Resposta: cap. Però és més, ELS ARBRES ESTAN SECANT-SE. No sabem si rebrotaran o no, però estan secant-se com es pot apreciar en algunes fotografies ací penjades.


Els 50.000 euros a la baixa que paga menys l’Ajuntament d’Ontinyent, i que van ‘vendre’ com una excel·lent gestió de l’equip de govern socialista acabaran costant-nos cars.

Sí. Perquè si un va a l’avinguda del Comte de Torrefiel veu ací la ‘desdicha’ dels nous responsables. Arbres crescuts, molt. Tant, que se’n entren per les finestres i les balconades. I hi ha més encara. Aquests arbres, tenen la mala pota de quan floreixen deixen caure unes boletes negres que ho empesta tot, voreres i cotxes. En aquest aspecte no vam ser tan afortunats com els veïns de Sant Rafael durant l’alcaldia de Lina Insa. En hi havia en dos llocs, a l’avinguda del Comte de Torrefiel i a la d’Almansa. Allà els van arrancar i van plantar d’altra espècie. Ací, seguim amb el càstig.

Doncs bé, els arbres estan florits. Com també es pot apreciar a algunes de les fotografies. Així, que ja sabem la bona gestió econòmica municipal quina és i on està. En fer malament, tard i a deshores la feina que venia fent-se bé.


Si les coses segueixen així per més temps, serà qüestió de plantejar-se el demanar la dimissió del responsable de l’ària de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta. 

1 comentari: