diumenge, 26 de juny del 2016

Aaaaauuuuhhhh!!!

Per què el setmanari 'Loclar' li té tanta mania a Compromís?

El periòdic, o el que siga, Loclar, té una secció que imita a aquella revista satírica i històrica que es deia Hermano Lobo. En ella, un llop, o el que siga, fa una sèrie de preguntes i acaba amb un aaauuuhhhh!, o el que siga.

Sabem quina és la ideologia del setmanari Loclar, o el que siga. No anem a dir-la. Però en l'esmentada secció es poden comptar amb els dits d'una mà, les vegades que han tret alguna pregunta per censurar-atacar al PP.

Ara, el Loclar té un problema. Bé, ja fa temps que el té. I és un problema agradable o el que siga. Són els diners que rep de l'Ajuntament d'Ontinyent, de l'equip de Jorge Rodríguez. Són euros fresquets i hi ha molts. Perquè Rodríguez és molt-molt generòs. Aleshores, no pot criticar al PSOE per no irritar a Rodríguez i els seus o el que siga. Qui queda? Compromís. Doncs a per ells. Una setmana sí i la següent també, canya al mono, o al burro, o a l'animal que siga. Bé, també queda un altre col·lectiu, el Llombo, que de tant en tant se'n recorden de nosaltres. La qual evidència que anem en el camí correcte, o el que siga.

Era açò quan l'alcalde d'Ontinyent parlava de la quadratura del cercle? Fer coincidir, per diners, les ideologies del PP i del PSOE? Aaaauuuuhhhhh!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada