dimecres, 15 d’abril del 2015

Al se'n demà



DIÀNIA el dia desprès 

 

Els passats dies 2, 3 i 4 d’abril, va tindre lloc l’encontre de jovens en el festival DIÀNIA; en el que es parla de més de 4.000 assistents. Deixant de banda les xifres d’assistents, la veritat  és que n’eren molta gent. L’aspecte que oferia el lloc d’acampada cridava l’atenció per la gran quantitat de tendes de campanya, i en honor a la veritat cal dir que per a la gent que hi havia es respirava una certa tranquil·litat.
Desprès de finalitzada la concentració, han vingut les diferents valoracions; unes que parlen del gran èxit del festival, i com no, altres que parlen dels inconvenients que ha comportat el festival. I ací ens agradaria aportar les nostres reflexions al respecte.
Com a primer punt, ens agradaria dir el parèixer d’una mare amb filles de 15 i de 13 anys, que sabia que més prompte que tard, les seues filles anirien a un festival deixes característiques. Un testimoni que ens va donar que pensar.
–“Si les concentracions de jovens en fan ací a Ontinyent, els nostres fills no tindran que anar-sen fora a les concentracions, i seran els d’altres pobles els que vindran ací”.
Desprès venia això del impacte econòmic. No volem entrar en xifres, però si que podem afirmar que als comerços –sobre tot del barri com dels voltants– es notava una gran afluència de gent fent la compra, i que evidentment, es va notar en la recaptació.
Per altra banda, per a la quantitat de gent que hi havia, l’ambient que es respirava tant en el recinte com en els carrers dels voltants era de tranquil·litat.
I en quant a la brutedat que es va quedar quant van desmuntar el campament, alguns veïns ens van assegurar que gent de l’organització, va arreplegar els plàstics, i que va ser un grup de gent de les que va arreplegant desperdicis els que ho van escampar. Dit queda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada