dijous, 7 de juliol del 2011

Temps de rumors


Serà veritat que EU tindrà un alliberat i mig?

Manuel Ruiz

Són temps de rumors. Es fa difícil separar el gra de la palla. Segons sembla, el PP ha acceptat fer-se càrrec de les tres regidories oferides per l’equip de govern. Ara, segons tenim entés, a la propera setmana és quan es celebrarà el Ple per atorgar les responsabilitats de tinent d’alcalde o regidor d’açò o d’allò a cadascú. I les retribucions econòmiques. 

A ningú se li escapa que estem en una crisis molt gran i forta. Crisis, que han provocat els que tenen més diners i que fan pagar a qui té menys diners. Ontinyent és, sense cap mena de dubte, un poble en doble crisis. A la crisis mundial ni ha que sumar-li la crisis local. El poble està malament. 

L’equip de govern va anunciar que retallarà les despeses dels polítics i del personal de confiança. Si és així, benvingut siga. Però en aquest terreny, crida molt, moltíssim l’atenció, segons ens diuen, que Esquerra Unida vaja a tindre els alliberats que tindrà. 

El passat 22 de maig EU va traure un regidor. Ara, segon ens diuen —repetim— va a tindre un alliberat i mig entre regidor i personal de confiança. És a dir, que l’Ajuntament, seguint aquest exemple, deuria tindre més de 30 alliberats en aquest temps de crisis. 
Sí, perquè segons ens diuen, a més a més del secretari de grup (cosa discutible, perquè van traure solament un regidor, i el més lògic seria que fos a mitja jornada) hi hauria que sumar-li mitja jornada de dedicació exclusiva de Manuel Ruiz Felipe. Ruiz, qui es troba prejubilat i agafarà previsiblement Serveis Socials i Participació Ciutadana, no creguem que siga el millor exemple per Ontinyent en aquest temps de crisis de ser certa la notícia. Menys encara si s’ha presentat en una formació política que es diu Esquerra Unida. 

De moment, com tot són rumors, no diem res més. Si es confirma la notícia, ja la comentaríem. Negativament. Molt negativament. Tant que, probablement, no hi hagueren paraules per definir-la. Mentrestant, solament esperem que siga un rumor d’eixos que se’n diuen molts. Perquè si és veritat...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada