dimecres, 6 de juliol del 2011

Segons informacions periodístiques



L’equip de govern tampoc vol passar pàgina

Pobre poble

Segons publica hui la premsa, l’equip de govern ha oferit als 10 regidors del PP tres regidories menors, entre elles l’emblemàtica de Cementari i una de nova creació, la fantasmagòrica de Publicacions, que en els darrers quatre anys no ha publicat cap llibre l’Ajuntament d’Ontinyent per la qual cosa es pot pensar, que la idea es seguir en la mateixa línia.

La mesura és l’exponent més clar de no voler passar pàgina. Si durant les últimes setmanes, el Llombo ha criticat a Lina Insa pel seu immobilisme, ara tenim que dir que la decisió de l’equip de govern i l’alcalde ens deixa decebuts i frustrats. Sí, perquè en les converses preelectorals, vam dir que era hora de passar pàgina i que tots els regidors volíem que tingueren parcel·les de poder i tant el PSOE com EU ens van dir que “per supost” tots els regidors tenien que tindre la seua regidoria. De Compromís, com no va hi haver cap reunió no sabem què pensa, però ens costa de creure que tres regidors s’hagen imposat als 7 del PSOE i 1 d’EU.

La decisió és una clavada de pota monumental. No han comprés res. Són autistes. Diuen que treballen pel poble però, a l’hora de la veritat, sembla que el poble els importe una fava. Jorge Rodríguez, que cal esperar que aporte un nou talant, s’ha estrenat de la pitjor manera possible. Així, no cal ni donar-li els 100 dies de cortesia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada